Vitateron
Vitateron

Uroloških problema više nema!

Godinama sam patio od problema s mokrenjem i infekcijama mokraćnog kanala. Ništa mi nije pomoglo kao Vitateron. Prezadovoljan sam.

D.M.

Odličan dodatak prehrani!

Kao bivšem nogometašu u srednjim godinama i dalje aktivnom u nogometu, potrebna mi je bila nadopuna prehrani i nešto za regulaciju hormona (testosterona). Odlučio sam se za proizvod Vitateron dr. Huljeva, koji se pokazao iznimno učinkovit. Daje mi dodatnu energiju i snagu, ujutro se budim pun energije, lakše prolazim kroz dan i pucam od snage na terenu. Također ga koristim za zaštitu organizma u sezoni gripa i prehlada a proljetni umor ni ne osjetim.

G.O.

Zaboravio sam na probleme s prostatom!

Pripravak sam počeo koristiti na preporuku, nakon različitih isprobanih medikamenata protiv bolova. Nakon nekoliko dana bolove sam manje osjećao a uskoro su potpuno nestali. Od tada više nemam nikakvih problema.

R. V.

Pucam od energije!

Privatni sam poduzetnik i amaterski biciklist i koristim Vitateron kako bih lakše podnio dugi radni dan. Moj radni dan traje preko 12 sati, a uz radne obaveze želim iskoristiti vrijeme i za biciklizam a upravo mi to omogućuje Vitateron. Zaista pucam od energije.

O.G.

Moje tijelo diše!

Vitateron koristim već duže vrijeme. Njegovi su učinci fenomenalni. Cijelo tijelo mi diše, a moje su tegobe nestale. Hvala, hvala, hvala.

Boris

Vitaprogel
Vitaprogel

Imam više energije!

Pripravak Vitaprogel koristim preventivno, jer mi posao ne dopušta manjak energije, odnosno obolijevanje i bolovanje. Otkako ga koristim lakše podnosim fizičke i psihičke napore. Svaka vam čast.

D.A.

Viroza je nestala za tri dana!

Vitaprogel sam koristila za dugotrajne i teške jesenske viroze, kao zamjenu za antibiotike i klasične lijekove. U vrlo kratkom vremenu osjetila sam veliku promjenu: viroza je nestala unutar tri dana, dok su, simptome viroze, moji ukućani imali duže od mjesec dana. Nakon ovog poboljšanja nastavila sam s korištenjem Vitaprogela – radi prevencije, jačanja imuniteta i energije, koju sam već osjećala.

Ivona D.

Poboljšao sam krvnu sliku!

Srčani sam bolesnik i imao sam moždani udar. Neko vrijeme, na preporuku prijatelja, uzimam Vitaprogel. Sada se osjećam odlično, sigurnije i zdravije, a krvna mi je slika bolja nego ikada. Preporučio bih ga svima u srednjoj i starijoj životnoj dobi.

Jura M.

Vitaprogel mi je vratio energiju!

Uz Vitaprogel jasnije vidim, imam dosta energije, lakše ustajem i osjećam poletnost, potrebu za kretanjem, bicikliranjem...Često sam imao gripu i hunjavice a ove sam zime sve to jednostavno "preskočio". Nedavno sam obavio kompletan liječnički pregled gdje sam ustanovio da imam savršenu krvnu sliku. Hvala ekipi dr. Huljeva!

V.M.

Riješio sam dermatološke probleme i podigao imunitet!

Vaš proizvod sam koristio zbog dermatoloških problema tj. osipa po cijelom tijelu, koji se iz dana u dan sve više širio, a time i svrab. Nakon uzaludnog uzimanja mnogih preparata (na stranu utrošeni silni novci), pokušao sam s vašim pripravkom Vitaprogelom. Za dva tjedna osip se počeo povlačiti, a potpuno je nestao nakon nepuna dva mjeseca. Mojim sam ukućanima preporučio Vitaprogel – radi podizanja imuniteta. Sve nas ovaj pripravak doista štiti od prehlada i gripe.


D.S.

Femme Royale
Femme Royale

Regulirala sam mjesečnicu i nemam bolova!

Od kada pamtim imala sam neredovite i bolne mjesečnice – dok nisam počela uzimati Femme Royale. Njime sam jednostavno oduševljena. Uzimala sam ga tijekom 3 mjeseca (6 doza). Već nakon 20 dana dobila sam mjesečnicu - prvi puta bez bolova i grčeva, a svaka sljedeća bila je redovita i bez bolova. Zahvalna sam na pripravku dr. Huljeva jer me je riješio teških problema. Svim ga ženama preporučam, kako bi se riješile patnji kakve sam ja imala.

Maja M.

Riješila sam probleme sa štitnjačom!

Prije nekog vremena pojavili su se problemi sa štitnjačom. Osim nalaza koji su upućivali na hipotireozu između ostalih simptoma sam imala i gubitak kose i obrva, koža mi je bila gruba i suha a nokti lomljivi. Prije korištenja klasične metode liječenja, a kao pobornik zdrave i prirodne prehrane, prema preporuci prijatelja počela sam koristiti Femme Royale. Simptomi su se povukli nakon prvog mjeseca korištenja, no nalaz krvi napravila sam tek nakon trećeg mjeseca korištenja Femme Royale. Nalazi su bili unutar referentnih vrijednosti. Toplo bih preporučila svima, koje imaju isti ili sličan problem, da barem probaju proizvod. Mali ulog za veliku dobit!

N.S.

Postigla sam redovitu mjesečnicu i ovulaciju!

Prvo se zahvaljujem na pripravku Femme Royale, jer mi je pomogao da se riješim problema u vezi s neredovitom mjesečnicom i ovulacijom. Također koristim i pripravak Vitagena Protect, koji mi je pomogao glede policističnih jajnika. Toplo ga preporučam, samo naprijed!


Marić

Odličan proizvod za žene!

Pripravak Femme Royale počela sam koristiti nakon teških problema koje godinama nisam uspjela riješiti. Već nakon 15 dana primjetila sam opće poboljšanje funkcioniranja organizma a problemi su ostali iza mene nakon 2 mjeseca korištenja. Danas pripravak koristim preventivno i nikad se nisam osjećala bolje. Femme Royale je zaista odličan proizvod za žene a mala investicija za zdravlje.

G.H.

Vitagena protect
Vitagena protect

Cista veličine grejpa je nestala!

Imala sam cistu na maternici, veličine grejpa. Oslonivši se na tuđa, vrlo pozitivna iskustva s pripravcima dr. Huljeva, počela sam ih i sama koristiti. Neposredno prije redovnog pregleda, osjećala sam, znala, da ciste više nema. To se na pregledu i potvrdilo. Hvala na ovome pripravku.


C.A.

Pripravak me spasio operacije!

Podijelila bih svoje iskustvo sa svim ženama koje imaju problema, kakve sam ja imala, i riješila ih. Naime, imala sam cistu na maternici, poprilično veliku, koja se definitivno morala ukloniti. Prije nego sam trebala na operaciju, pokušala sam s pripravkom Vitagena Protect. Nakon uzetih 6 doza, otišla sam na pregled ultrazvukom. Jednostavno rečeno, ciste više nije bilo. Ne znam kako da opišem tu radost da nisam morala na operaciju. Svima preporučam neka barem pokušaju s ovim pripravkom.

Č.K.

Endometrioza više nije moja dijagnoza!

Godinama sam imala jako bolne menstruacije. Naime moja dijagnoza je endometrioza i policistični jajnici. Koristeći pripravak Vitagena Protect moji bolovi i grčevi su se smanjili a ciste su nestale. Marker CA125 koji sam redovito morala zbog endometrioze vaditi je napokon u normali. Zahvaljujem dr. Huljevu na ovom pripravku i preporučam ga svim ženama koje imaju probleme kao što sam ja imala (bolne i grčevite menstruacije, policistične jajnike i endometriozu).


M.M.

Redovitim uzimanjem do nestanka ciste!

Prije nekoliko godina otkrivena mi je cista na lijevom jajniku. Na zadnjem pregledu cista je bila veličine 44,2 x 31,7 mm., i bilo je krajnje vrijeme za operativni zahvat, kakav nijednoj ženi nije drag. Tada sam se odlučila za Vitagena Protect. Uzimala sam ga gotovo 5 mjeseci – sve kako bih bila sigurna da ću se riješiti ciste. Nakon uzetih 10 pripravaka, ginekolog je s nevjericom ustanovio da ciste više nema. Potom sam otišla drugom ginekologu, koji je ustanovio isto, jednako začuđen i ugodno šokiran da ciste nema. Toplo bih preporučila svim ženama, koje imaju isti ili sličan problem, da se obrate Natural Productsu i isprobaju njihove proizvode.

Lidija J.

Nemam više CIN 3!

Dijagnosticiran mi je HPV i CIN 3, visokog stupnja rizika. Na svu sreću, okrenula sam se pripravku Vitagena Protect. Uzimala sam ga 4 mjeseca, ukupno 8 pakiranja. Nakon toga, ginekolog mi, nakon kontrole, nije htio dati nalaze, misleći da je posrijedi greška što se nije pokazalo da imam CIN. Na pregledu kod drugog ginekologa, pokazalo se da nije bila greška, već da doista više nemam CIN3.

Željka F.

Pripravkom sam smanjila cistu i izbjegla operaciju!

Kada sam došla do ovog pripravka imala sam cistu na jajniku veličine 7 cm i već dogovorenu operaciju. Probala sam mjesec dana konzumirati Vitagenu, jer nisam imala što izgubiti. Nisam išla sa stavom da će uvelike promijeniti stanje na jajniku. Ultrazvuk je ponovno napravljen netom prije nego što se planirala operacija. Doktor je ustanovio znatno smanjenje iste ciste te zaključio da je operacija nepotrebna. Napominjem da se to dogodilo u doslovno mjesec dana, odnosno tegle i po Vitagene. Ja sam bila stvarno u nevjerici, ali je ginekolog mjerenjem utvrdio da se sa 7 cm smanjila na 2,3 cm. U mjesec dana. Sada očekujem da će potpuno nestati te nastavljam s konzumacijom ovog pripravka uz preporuku svima koji dijele sličan problem. Također djeluje generalno na organizam povoljno. Osjećam se bolje, manje umorna i s više energije. Ovim putem želim pohvaliti i cijeli tim ljudi koji rade na ovim proizvodima. Profesionalni i pristupacni. Zaista sam jako zadovoljna.

M.K.